Over ALES

Beter voor elkaar

  • Topniveau
  • Persoonlijke aandacht
  • Aanpakken
  • Vrijheid en flexibiliteit
  • Ontwikkeling

De dieper- liggende wil om het elke dag beter te doen

Bij ALES Metaaltechniek maken we de belofte om het iedere dag weer beter te doen. Zowel aan onze klanten als medewerkers.

Als dé productie- en outsourcing partner in metaalbewerking en machinebouw leveren we al sinds 2005 niet minder dan de allerhoogste kwaliteit aan onze klanten. En om dat te kunnen garanderen, bieden wij een fijne werkplek voor onze medewerkers.

Vrijheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht staan voorop. We zijn een eerlijke en betrouwbare partij om op te bouwen. En we werken continu aan verdere procesverbetering. Zo hebben niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers het iedere dag weer Beter voor elkaar.

Hoogwaardige diensten

Buislasersnijden

We lasersnijden zowel ronde als rechthoekige en vierkante buizen. Dankzij intelligente constructies kunnen we de samensteltijden drastisch reduceren.

Plaatbewerking

Met plaatbewerking snijden we platen van RVS, staal en aluminium volgens toegeleverde files. We snijden tot circa 50mm dikte.

Verspanen

Met verspanen bewerken we producten tot de gewenste vorm. Sommige bewerkingsmethodes verzorgen we in eigen huis, anderen door partners met wie we samenwerken. Altijd adviseren we het beste voor de klant.

Lassen

We lassen constructies van RVS, staal en aluminium. Afhankelijk van het materiaal en de toepassing adviseren we (puls) MIG/MAG, TIG, robotlassen of laserlassen.

Assemblage

Wij assembleren modules en complete eindproducten voor diverse markten. Producten of (deel)machines met mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrische artikelen en componenten.

Nabehandelingen

Natuurlijk kunnen we een product onbehandeld opleveren. Maar in de praktijk krijgen vrijwel alle halffabrikaten en eindfabrikaten die we bewerken een nabehandeling.

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen één van deze vakgebieden? Bekijk dan snel de openstaande vacatures en kies voor Beter voor elkaar.

Beter dan de rest

  • Onze eigen personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes
  • Wij hebben een super snelle sollicitatieprocedure waardoor je snel weet waar jij aan toe bent
  • Je krijgt bij ons de mogelijkheid tot cross-training
  • Je werkt flexibel en bepaalt je eigen uren en spaart voor extra vakantiedagen
  • Wij hebben een unieke salaristabel boven de CAO

Wil jij meer weten over Beter voor elkaar? Neem snel contact op of kom langs om de sfeer te proeven.

Gert-Jan

Contactgegevens

Heb je vragen of opmerkingen over deze vacatures of ALES. Neem dan contact op.

Gert-Jan van Ommeren
Bedrijfsleider